моля някои ако знае да каже как се сменя водната помпа на алфа 146 BOXER 1.7 16 v
Известие
Collapse
No announcement yet.
как се сменя водна помпа
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от RUSEV-BGR Покажи съобщениеСамо ще ти кажа че се сваля ангренажния ремък от дясно за да извадиш помпата-по добре отиди на сервиз....
Comment
-
Първоначално публикувано от killer Покажи съобщениеняма ли да мога сам да я сменя166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
предна маска,гредата отгоре, радиатора, ремъците, шайбата на водната,левия капак на ангренажните, самия ангренажен и тогава самата водна помпа. ако не ти стига място може и бронята да свалиш. после трябва да зацепиш самия ангренажен и да провериш шайбата на водната да не се е изметнала.точка
Comment
-
значе на доктор утре няма да мога да се справя сам
мерси много
Comment
-
и виж дали са ти натегнали шайбата после, че аз след смяна на ремъци и педалистите бяха забравили да я завият та след 2 месеца смених и генератор и помпа
между другото после тая операзия я правих сам, не е чак толкоз сложна
Comment
-
колега не слушаи глупости аз сам си я сменях малко аматиорски но стана.оставаш на свободна бележиш с маркер шаибите ниакаде по двигатела така че ако ти мрадне да знаеш каде е било.сас свински опашки вразваш ремака за шаибите на валовете сваляш обтяжната ролка и паразитната и ремака остава достатачно хлабав да свалиш помпата внимаваи с оплатнението при монтажа наи добре да ползваш силикон аз така направих че пак протече.ако нещо нети е ясно питаи
Само дето в темата става въпрос за боксер, а там нещата са ЛЕЕЕКО различни.
Отделно че е от 2009, не вярвам колегата досега да е чакал.
tonovLast edited by tonov; d.m.y г., 22:18.
Comment
Comment